Falcon batteri

Falcon batteri

Falcon batteri
4.5

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Variation:
Tempo:
Udslag på himlen:
Pros VS Cone:

Produkt status: Sælges fortsat

Sælger: Jem & Fix

 

Skud: 30            Rørdiameter: 20mm             Nem: 187 gram           Pris: 49

 

Konstruktion: Er konstrueret som et Z, som man kaldes et viftebatteri da det skyder i vifter

 

Producent/Leverandør: Fyrværkeri Eksperten   

 

Mit førstehåndsindtryk af batteriet var at det ville være som et dramatic batteri. Det fandt jeg hurtigt ud af at det var det ikke. Det havde en ny effekt for hver række af 5 skud det skød op på himlen, hvilket jeg straks kunne lide.   

 

Farverne: Battiet består af Blå, grøn sølv og og guld palmer. Bombetterne skudes op i rød farve.   

 

Effekter: Der bruges crackling, palme, blinkeffekt og crackling komet starter batteriet.   

 

Variation: Effekter variere fra hver række der bliver skudt af, så man ser altid en ny effekt. Dette bidrager til at at man ikke står og bliver træt af at se på batteriet.

 

Tempo: Batteriet har et rigtig godt flow når hver række affyre deres skud op i luften.  Det er et dejligt hurtigt tempo og man ville ønske batteriet have 30 ekstra skud

 

Udslag/fylde på himlen: Bombetter flyver op og maler himlen i de farver de indeholder. De fylder dermed godt på himlen og man kan dermed godt forstå at der er et ret populært batteri.  

 

Min helhedsoplevelse eller samlet vurdering:

Jeg læste at batteriet var kåret til bedste eller bedst i prisen. Nu har jeg også selv prøvet batteriet og jeg kan kun forstå at det. Jeg oplevede intet galt med batteriet, og som jeg skriver tit i Cons ved nogle andre batterier om at lunten skal være længere. Her er lunten en perfekt længde i forhold til at man kan nå væk før det begynder. I hvert fald hen til produktets påskrevet sikkerhedsafstand. Batteriet har to konkurrenter i forhold til Thansen Havgus batteri og Harald Nyborgs Dramatic. Men i år oplevede jeg to fusere af mine havgus batterier og dramatic er næsten identisk med Falcon, men heller ikke helt. Falcon er det batteri man burde bruge sine sidste spare penge når man har købt alt det man skal have.

Fordele

  • Solidt viftebatteri
  • Lunten har en god længde
  • Der er en rigtig god variation

Ulemper

  • kan være lidt kraftfuldt, så brug stabilt underlag

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 21 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder her hos Pyrotest.dk