Produkt navn

ewe

Lanceret

19. January 2023

Produkt type

ewe

Sælger Sælges her

Pris:

3.795,-

Skud:

288

Nem:

3658g

Importør:

Broekhoff Vuurverk

Årgang:

2022

Diameter:

30mm

Anmelderens tip

 Det anbefales at antændes i strakt arm og med siden til.

Billede er på vej
4.8 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Extreme Starburst 288’s:

Extreme Starburst 288’s er et kombinationsbatteri, bestående af i alt 8 batterier, der er luntet sammen og er en del af Vuurverk expert serien. Batteriet opskyder sine bombetter lodret og i salvoer i et tempo, som ikke er for hurtigt eller langsomt.

Farver: Extreme Starburst 288’s har nogle rigtig flotte farve i brug, og for at nævne dem har vi rød, blå grøn, lilla, hvid, guld og sølv. De alle bliver brugt ret flittigt, men rød er helt klar den mest gennemgående farve der er heri. Men er også blandt de farver som er bærende sammen med grøn og guld, hvor resten af farverne supplere disse. Alle farver fremstår meget klare og lyser godt op i deres forskellige farver. Her score Extreme starburst 288’s også godt højt ift at den har en del farver og der gøres brug af dem alle, hvor nogle få bruges mere.

- Se mere infomation omkring farver på vores side om de forskellige farver via dette link her.

Effekter: I batteriet effekt katalog finder vi bla. dahlia , mine , crackling , blink , palm , spinner, chrysanthemum, brocade, willow og strobe. Jeg har selvfølge mine favoritter, men jeg synes faktisk at alle effekter er i brugt på lige fod. Både blink og strobe effekten bruges dog mest, men herefter er de nogenlunde ligevægt mellem de forskellige effekter. Crackling palme eller crackling hale effekten synes jeg er rigtig pæn og fed at se, fordi det er crackling på en lidt anden måde. Nogle vil sige crackling er crackling, men her er jeg lidt uenig i og med at denne crackling type ser pænere ud end standard crackling. Fx er der tidspunkter, hvor det jeg vil sige er standard crackling bliver brugt og det bliver brugt på en måde, hvor det dækker lidt for effekterne bag ved. Spinner effekten ved opskudene giver også en frisk hed til de mange bombetter med opskydende haler. Men Extreme Starburst 288’s tager også her endnu en maks score.

Herunder kan du se en oversigt over effekter i de forskellige batterier:

Batteri 1: Rød strobe hale til himmelblå dahlia med rød strobe | Rød strobe hale til grøn dahlia med rød strobe.
Batteri 2: Roterende sølv hale til rød/hvid blink | Guld hale til titanium guld willow med blå/ lilla stjerner.
Batteri 3: Rød hale til rød og grøn blink | grøn hale til grøn med guld blink.
Batteri 4: Rød hale brocade crown til rød dahlia chrysanthemum | Grøn hale brocade crown til himmelblå dahlia og chrysanthemum.
Batteri 5: Rød hale til titanium guld willow med rød blink | Rød blink hale til brocade crown med rød blink.
Batteri 6: Guld hale til titanium guld willow rød og grøn med hvid blink | Rød hale til rød dahila med hvid strobe og guld chrysanthemum.
Batteri 7: Guld hale titanium guld wilow med sølv brocade crown haler | Sølv haler til titanium guld willow chrysanthemum | + crackling.
Batteri 8: Crackling hale til willow med rød og blå stjerner | Crackling hale til rød blomst chrysanthemum.

- Se uddybende infomation omkring effekter her på denne side via dette link her.

Variation: Batteriet har en del effekter og gør også godt brug af dem og variere rigtig meget, både med disse og med farverne. Når man står og ser på Extreme Starburst 288’s, så står man ikke og tænker på, hvornår der kommer en ny effekt. Skulle man stå og begynde at tænke på om der snart kom noget andet, så plejer der at komme noget nyt. Men batteriets variation afhænger ret meget på de 8 batteriet, som alle er fyldt med de samme 2-3 effekter. Man skulle her tro at der med 36 skud, havde de samme effekter. Her skal man tro om, for hvad jeg kan se, så foregår der ret meget variation undervejs i de enkelte batterier, men ikke hvad man lige kan se med det samme.

Varighed og tempo: Extreme starburst 288’s batteriet har en varighed på cirka 1 minut og 40 sekunder, hvilket er meget pænt for et batteri, hvor tempoet er lidt hurtigt. Det er heller ikke så hurtigt et tempo, for det skyder også sine bombetter op i salvoer, hvor de skydes med kortere tid mellem hinanden. Det har også en god tid ift, at man heller ikke står og bliver træt af at se bombetterne bliver skudt op i lodret vinkel. Det hjælper dog også, at de skydes op i salvoer også, men dette hjælper også på variationen.

Udslag: Udslagene er pænt store for sine 30mm rør ift Extreme starburst 288’s. Dette kan ses på effekterne og deres udfoldelse på nattehimlen. Man bliver ikke skuffet på udslag og det score også maks her. Man kan se i videoen herunder, hvor store udslagene er. Og det brager også godt fra bombetterne, når de eksplodere. Man kan sige at naboerne nok skal ligge mærke til en. Bombetterne er tjent godt med farvede opskud, bla. når de skydes op i salvoer, hvor man kan følge dem derop. Vil man have solide og store udslag, så skal man tage et kig på dette batteri.

Samlet vurdering: Et batteri der må siges at være ret så godt. Extreme starburst 288’s er i hvert fald i batteri, der er spækket med farver og effekter og som faktisk også variere rigtig meget. Jeg kan tør ikke sige at det er det bedste og flotteste batteri jeg har set, men jeg vil med sikkerhed sige at det ligger højt ift hvilke batterier jeg har set og synes er flotte og med lang varighed. Prisen er op mod de 4000 kroner, men du får også en del for disse penge. Skal du bruge et batteri med store udslag og effekter der fylder himlen, så er dette batteri klar til at dække dig ind. Det er i hvert fald end af vores topscore ift vores rating systmen.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Extreme starburst 288's
Billede er på vej

Extreme Starburst 288’s

Tilbage Pris: 3.795,- Skud: 288 Nem: 3658g Importør: Broekhoff Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Det anbefales at antændes i strakt arm og med

Læs mere »
Billede er på vej

Triple X

Tilbage Pris: 3.495,- Skud: 281 Nem: 3.630g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Her anbefaler vi at man husker at antænde batteriet

Læs mere »
Halvmåne

Halvmåne

Tilbage Pris: 999,- Skud: 194 NEM: 1210g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 20mm Anmelderens tip Placere på fast underlag. Skal vendes rigtigt mod publikum.

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere