Pris:

699,-

Skud:

108

Nem:

720g

Importør:

Magnum Vuurverk

Årgang:

2022

Diameter:

20

Anmelderens tip

 Her anbefaler vi at man husker at antænde batteriet i strakt arm og med siden til.

Billede er på vej
3.2 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Extreme Salute box:

Elsker man Salut effekt, og vil have så meget som muligt af det så er det Extreme Salute box man skal gå efter. Batteriet indgår i Magnum vuurverks WCKD serie og er konstrueret således at bombetterne skydes lodret op i luften. Ligeledes ift konstruktion er det bygget så det rummer 108 skud.

Farver: I og med at effekten er salut, så ville man også mine at sølv/hvid ville være den primære farve. Det er den også, men den suppleres af farverne grøn, rød og blå, hvilket også er rækken ift farven der bruges oftest. Her er også guld at finde, men dette er primært i forbindelse med crackling effekten. Den gennnemgående farve vil derfor være den primære farve sølv/hvid, som herefter følges op af grøn og rød. Disse farver fremstår også ganske klare.

- Se mere infomation omkring farver på vores side om de forskellige farver via dette link her.

Effekter: Som der står i navnet på produktet er batteriets primære effekt salut, men der er samtidig også miner og crackling heri. Selve salut effekten er god i sig selv, dog synes jeg det kunne være lidt vildere. Det er dog en fornuftig finale og jeg stod da også og syntes rigtig godt om det. De andre effekter er gode ift at give lidt ekstra til batteriet og her er minerne rigtig gode til at følge bombetten lidt. Crackling kunne jeg dog godt have været foruden, men den giver alligevel lidt til batteriet.

- Se uddybende infomation omkring effekter her på denne side via dette link her.

Variation: Selvom der ikke er særlig mange farver og effekter i spil, så forekommer der en fin variation ift disse. Minerne skifter farve mellem de 3 forskellige farver og i den sidste del af batteriets varighed så ser vi crackling effekten komme i spil og skabe lidt mere variation. Batteriet har også en fin variation ift bombetternes opskydning i den sidste del af dets varighed. Her skydes de op i grupper af forskellige antal for at give en vildere effekt og det virker også ret fint. Men der er altså også et stykke vej ift variationen, men det er også i takt med at batteriets fokus er på salut effekten, som den også er god til at variere.

Varighed og tempo: Batteriet har en fin varighed på lige omkring 1 minut, hvor det for det meste har det samme tempo, men hvor det fra tid til anden blive hævet. I forhold til at det har en varighed på næsten 1 minut, så synes jeg tempoet følger godt med dette og at det først til sidste, er at det går lidt mere løs.

Udslag: I og med at effekten er salut, så er der heller ikke så store udslag at finde i dette batteri. I samme ombæring, så har minerne god spredning ift og dette. Grundet batteriets fokus på salut effekten, så synes jeg at man skal se bort fra den lave score, hvis det er fordi at man er til salut. Men er man til store udslag, så er dette ikke batteriet for en.

Samlet vurdering: Extreme salute box er et batteri med smæk på, i hvert fald lydmæssigt og giver noget nogle gode salut effekter for pengene. Samtidigt er det meget fint at der er lagt få andre effekter med ind over, som de før nævnte effekter miner og crackling. Ellers ville det måske for nogle være et lidt for langt salut batteri, men det er fedt at det har så lang en varighed, som det har. Kan man godt lide salut effekt, så er dette bestemt et batteri at købe, men er man mindre til denne type effekt, så skal man i hvert lige få det prøvet mindst en gang, før man selv vælger det til eller fra.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Billede er på vej

Yin & Yang

Tilbage Pris: 1699,- Skud: 450 NEM: 991 Importør: LCH Fireworks Årgang: 2021 Diameter: 13mm & 30mm Anmelderens tip Sættes rigtigt i.f.h.t. publikum da der skydes

Læs mere »
Kviksand

Kviksand

Tilbage Pris: 298,- Skud: 68 NEM: 211,2g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 13mm Anmelderens tip Tænd batteriet med strakt arm og med siden til.

Læs mere »
Billede er på vej

WCKD Heroes

Tilbage Pris: 1.049,- Skud: 25 x 5 Nem: 1770g i alt Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 25mm Anmelderens tip Batterierne burde kunne stå solidt

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere