Introduktion

Ekko

 Kan man godt lide batterier, hvor man ikke har for mange haler i effekterne, som venter på at sprænge ud på himlen fra bombetterne. Så er Ekko batteriet man leder efter, da det benytter sig af farver og blink til at male himlen. Batteriet indeholder også en sikkerhedsfontæne, som åbner balet og sørge for at man kan gå væk fra batteriet og se det hele selv.

Pris:

399,-

Skud:

35 (36 i alt)

Created with Fabric.js 5.3.0

Nem:

471g

Importør:

Apollo Fyrværkeri

Årgang:

2023

Created with Fabric.js 5.3.0 25mm

Diameter:

25mm

Farver
3.5/5
Effekter
4/5
Varighed
3.5/5
Variation
2/5
Tempo
3.5/5
Udslag
4.5/5

Farver

Rød og hvid er hvad man finder af farver i Ekko batteriet. Både den røde og den hvide er begge klare i farven og kan tydeligt ses på himlen. Her er dog ikke mange flere farver at finde, men jeg synes ikke det gør det store. Dog måske en enkelt farve til, havde ikke skadet. Men rigtig flotte røde og hvide farver.

Variation

Der varieres mellem farverne der bruges i den primære blink effekt, som man ser på himlen. Her kan man se hvordan der fra tid til anden bruges rød mixet med ind i den ellers hvide blink effekt. Men på grund af den lave variation, så score den lige under middel.

Tempo

Det har et forholdvis hurtigere tempo end fx Foxtrot batteriet og hertil bygger den også bedre op til finalen ift tempo.

Effekter

Ekko bygger på blink som sin primære effekt og denne bruges også i mine-effekten, som ses ved bombetternes opskud. Det er dog rigtig fedt at det gøres brug ved effekter til opskudene. Det giver ret meget til batteriet når man står og kigger på det. Dykker vi ned i blink effekten, så synes jeg det får lov til at hænge længe. 

Varighed

Ekko batteriet har en samlet varighed på cirka 44 sekunder og ekslusivt sikkerhedsfontænen, så vare den i cirka 36 sekunder. Batteriet har en god varighed, pga af tempoet er et godt, dog ‘’roligt tempo’’.

Udslag

Kort og godt så er udslagene rigtig gode og giver effekten lov til at fylde på himlen, på grund af den gode spredning. Der er også en ret jævn spredning af effekten på himlen, ikke cirkulær, som en bold. Men det er derhen af.

Billede er på vej

Anmelderens tip

Placeres på jævnt underlag, fx asfalt, fliser eller på en plade.
Antænd med strakt arm og med siden til, for at undgå at have overkroppen i nærheden af batteriet.

Samlet vurdering

Ekko er et batteriet, der ynder sig af at have en god spredning, som gør at blink effekten fremstår rigtig flot. Der er dog lidt variation, men der bliver gjort op for at flot effekt og farverne, som bringer denne effekt til live. Kan man lide blink og gode udslag, så er Ekko et godt bud på et batteri, man kan bruge nytårsaften.

Kviksand

Kviksand

Tilbage Pris: 298,- Skud: 68 NEM: 211,2g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 13mm Anmelderens tip Tænd batteriet med strakt arm og med siden til.

Læs mere »
Billede er på vej

Thunder King Salute – JW900

Tilbage Pris: 129,- Skud: 25 NEM: 132,5g Importør: Jorge Årgang: 2019 Diameter: 18 Anmelderens tip Placere det efter gældende sikkerhed regler. David Sørensen

Læs mere »

23

Introduktion Nyt udkast Extreme Starburst 288’s er et kombinationsbatteri, bestående af i alt 8 batterier, der er luntet sammen og er en del af Vuurverk

Læs mere »

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere