Introduktion

Delta

Er man til et batteri, hvor cracklingen knaser og samtidig også har lidt farver, så er Delta batteriet et godt batteri. Batteriet indholder en sikkerhedsfontæne, som gør at man kan nå at gå de meter væk, som står anvist ift sikkerhedsafstanden.

Pris:

249,-

Skud:

24 (25 i alt)

Created with Fabric.js 5.3.0

Nem:

280

Importør:

Apollo Fyrværkeri

Årgang:

2023

Created with Fabric.js 5.3.0 25mm

Diameter:

25mm

Farver
2.5/5
Effekter
2.5/5
Varighed
3/5
Variation
2.5/5
Tempo
3/5
Udslag
3/5

Farver

Rød, grøn og sølv i forbindelse med hale-effekten og så gemmer der sig muligvis også en gul farve, som dog ikke bruges så ofte. Den røde farve fremstår mest klar og tydelig, samt sølv/hvid, som man ser i hale og brocade effekten. Den grønne farve kan dog fra tid til anden forsvinde eller fremstå mindre klar på himlen, da de grønne stjerner ikke brænder farven så godt. Ellers er det nogle finde farver, dog giver det ikke særlig stor score, pga det med den grønne farve.

Variation

Delta batterier har egentlig en fin variation, når, man har 3 farver og 2 af dem er meget gennemgående, så bliver det hurtigt det samme. Cracklingen bliver også ret hurtigt for meget, hvis man ikke er til crackling.

Tempo

Batteriet har en stabilt tempo, som ikke er for hurtigt ej for langsomt. Det passer ret godt med antallet af skud, som Delta batteriet har. Tempoet gør også at man kan nyde hver effekt der kommer frem på himlen før næste kommer.

Effekter

Crackling og brocade er de primære effekter i Delta batteriet. Cracklingen i dette batteri mener mig om dragon eggs effekten, dog holder vi den simpel og kalder det crackling. Selve brocade effekten er fin, men synes den er for tætpakket og får ikke rigtig lov til at folde sig ud. Cracklingen får dog, lov til at sprede sig og og give os lidt knas. Men det er effekter man ser alt for ofte i fyrværkeri.

Varighed

Batteriet har en varighed på cirka 40 sekunder inklusiv sikkerhedsfontænen, hertil hvis man ikke regner sikkerhedsfontænen med, så er batteriets varighed cirka 30 sekunder.

Udslag

Udslagene er gode og man kan i hvert fald se at det er 25mm rør vi er oppe i. Men nogle af effekter får ikke nok spredning, men selve stjernerne, som cracklingen udspringer fra) har god spredning.

Billede er på vej

Anmelderens tip

Placeres på jævnt underlag, fx asfalt, fliser eller på en plade.
Antænd med strakt arm og med siden til, for at undgå at have overkroppen i nærheden af batteriet.

Samlet vurdering

Et fint batteri, man kan benytte sig af i løbet af aftenen og varme op til kl 12. Batteriet giver nogle fine effekter og farver. Man finder også nogle ganske store udslag i dette batteri og masser af crackling. Elsker man crackling, så er det her et godt batteri.

Billede er på vej

Fræk fætter

Introduktion Fræk fætter Fræk fætter er et batteri, hvor du får en semi tempofyldt finale og med et flot farve variation i løbet af batteriet.

Læs mere »
Lyn

Lyn

Tilbage Pris: 449,- Skud: 100 NEM: 499g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 20mm Anmelderens tip David Sørensen

Læs mere »
Billede er på vej

400 shots total display show

Tilbage Pris: 2.195,- Skud: 400 Nem: 1922g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 20mm Anmelderens tip -Det anbefales at man antænder med siden til og

Læs mere »

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere