Introduktion

Charlie

 Er man til et batteri, hvor man finde flere farver i, så er Charlie batteriet et godt batteri. Batteriet indholder en sikkerhedsfontæne, som gør at man kan nå at gå de meter væk, som står anvist ift sikkerhedsafstanden.

Pris:

249,-

Skud:

24 (25 i alt)

Nem:

316g

Importør:

Apollo Fyrværkeri

Årgang:

2023

Created with Fabric.js 5.3.0 25mm

Diameter:

25mm

Farver
4/5
Effekter
3.5/5
Varighed
3.5/5
Variation
3/5
Tempo
3.5/5
Udslag
4/5

Farver

Rød, blå og grøn er nogle af de farver man finder i Charlie batteriet. Man finder også gul i de farvede opskud. Farverne fremstår ganske klare og flotte at se på. Den gennemgående farve i batteriet er gul/guld ift de farvede opskud og halerne, herefter kan man finde den røde farve.

Variation

Der er en rigtig god variation af farverne, der kunne være lidt mere variation ift de farvede opskud, men det gør ikke det store. Man kan dog sagtens se, at der er nogle farver der går mere igen, men det er ikke noget man som sådan spotter, første gang man ser batteriet.

Tempo

Tempoet er fint hurtigt, men gør også at batteriet ikke vare så ”lang tid”. Med det sagt, så er det fordi at farverne og effekterne, plus tempoet, gør at man bliver opslugt af Charlie batteriet.

Effekter

Effekterne i dette batteri tæller farvede opskud, haler og peony/buket effekt. Peony effekten fungere rigtig godt i dete batteri og gør at der er mere fokus på farverne og de fylder godt på himlen. De farve opskud og halerne, giver noget at se på og man kan følge de forskellige bombetter, som de finder vejen op til himlen. Der er altid effekter, som man kan stå og se på og som er flotte.

Varighed

Charlie batteriet har en varighed på 41 sekunder i alt, når man tæller sikkerhedsfontænen med. Uden sikkerhedsfontænen, så er batteriet i gang i cirka 32 sekunder. Det er ikke for at sige at det er kort tid, for det er det på ingen måde.

Udslag

Udslagene er lidt en blanding, ved de bombetter, hvor der fx er blå farve, så kan man finde nogle rigtig gode og store udslag, men går man så over i de røde og grønne farver, så finde man nogle udslag, som er mindre end ved de blå. Dog er de andre udslag ikke må, de er bare ikke nær så store. Men alt i alt nogle rigig gode udslag.

Billede er på vej

Anmelderens tip

Placeres på jævnt underlag, fx asfalt, fliser eller på en plade.
Antænd med strakt arm og med siden til, for at undgå at have overkroppen i nærheden af batteriet.

Samlet vurdering

Charlie batteriet har en god mændge farver og effekter, som giver en god variation, dog med effekter og farver der er mere gennemgående end andre. Hertil tilbyder batteriet også nogle gode store udslag, specielt når de blå farvede bombetter sprænger, fylder de godt på himlen.

Billede er på vej

2,5” Apollo Raketter

Introduktion 2,5” Apollo raketter BeskrivelseIndsættesHer Pris: 299,- Created with Fabric.js 5.3.0 Antal raketter: 3 Created with Fabric.js 5.3.0 Nem: 225g (75g i hver raket) Importør:

Læs mere »
Billede er på vej

Pink lady

Introduktion Pink lady Pink Lady er et batteri, som har et godt tempo og både flotte farver og effekter. Det er mega fedt med batteriet,

Læs mere »
Billede er på vej

Alfa

Introduktion Alfa Er man til et batteri med en knasende crackling og brocade effekt med blinkende stjerner, så bør man overveje Alfa batteriet. Batteriet indholder

Læs mere »

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere