Pris:

599,-

Skud:

80

Nem:

465g

Importør:

Broekhoff Vuurverk

Årgang:

2022

Diameter:

20mm

Anmelderens tip

Det anbefales at man antænder batteriet med strakt arm og siden til.

Billede er på vej
3.3 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Brocade Bomber:

Batteriet indgår i Crown serien fra vuurwerk expert og er konstrueret som lodret opskydende ift bombetterne. Det er et batteri der ligger meget vægt på at holde sig til en effekt, hvilket det også gør meget fint, men dette skal i læse mere om herunder.

Farver: Blå, grøn og guld er de eneste farver, heri, hvilket også er lidt forståeligt med batteriets navn. Men derfor synes jeg godt at mine effekten kunne gøre brug af forskellige farver. Selvom det er flotte farver, så synes jeg lidt der mangler noget. Den blå farve gør det godt og er dejlig klar og se på. Blå og guld er også gode til at komplimentere hinanden i effekter, men den grønne synes jeg ikke rigtigt får lov at skinne igennem..

- Se mere infomation omkring farver på vores side om de forskellige farver via dette link her.

Effekter: Mine og willow er de bærende effekter, der er i Brocade bomber og også de eneste to effekter. Effekterne er i sig selv gode og flotte at se på specielt med mine effekten på himlen også. Men jeg vil nu sige at når det kalder sig brocade bomber, så mangler jeg lidt effekten. Den effekt man ser er meget mere en willow effekt, som også står skrevet tidligere. Dette får dog ikke lov at påvirke i og med at willow effekten er pæn og fungere godt super godt med mine effekten. Hvad der hjælper til at trække det op er også, hvilket er derfor jeg ikke har nævnt det tidligere, er at det ligner der er falling leaves i Brocade bomber. Det giver lidt ift effekter, da de hængere længere tid på himlen og samtidig synes jeg også det ser meget godt med med farvede stjerner der daler langsomt ned, før de brænder ud.

- Se uddybende infomation omkring effekter her på denne side via dette link her.

Variation: Med både få farver og få effekter, så bliver det svært at lave gode variationer. Men der sker alligevel lidt, da vi engang imellem ser nogle miner poppe frem oppe på himlen sammen med willow effekterne. Men nu er det jo med brocade tema og derfor holder man det til det, så det får ej heller en dårlig score.

Varighed og tempo: 80 skud fordelt på under et minut synes jeg er godt, specielt hvis man kigger på et batteri med 100 skud som Kingstown hangover. Det levere 100 skud på under et minut. Brocade bomber levere også et godt tempo, hvor der fra tid til anden, lige er en lille pause. Herefter fortsætter tempoet raskt videre med at fylde himlen med bombetter. Tempo og varighed synes jeg matcher godt og gør heller ikke man, at man har et batteri der er hurtigt ovre.

Udslag: Brocade bombers udslag er pæne på trods af sine 20mm rør. Jeg havde forventet at de ville have mindre spredning oppe på himlen, men de fyldte alligevel fint ud. Men man mangler lidt slagkraft fra bombetternes brag. Bombetterne bliver hjulpet så fint ved opskudet, men ud dette ville bombetterne ikke kunne have stået for sig selv.

Samlet vurdering: Brocade bomber er et batteri, der med sine 20mm prøver at vise dem med 30mm, at de også kan være med i deres liga. Man får et batteri med gode og forholdsvis store udslag og nogle få flotte farver, samt få effekter, der er flotte at se på. Er man ikke så meget til batterier, som holder det enkelt. Så er Brocade bomber nok ikke noget for en, der hellere vil have batterier, med masser af farver og effekter. Jeg synes dog alligevel batteriet er værd at give en chance, for det kan stadig noget med sit raske tempo. Du får i hvert fald et solidt batteri, hvis du vælger at købe Brocade bomber.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Bakken

Bakken

Tilbage Pris: 2 stk. 199,- Skud: 49 NEM: 147 Importør: LCH Fireworks Årgang: 2018 Diameter: 13mm Anmelderens tip Placeres rigtigt i forhold til publikum, og

Læs mere »
Billede er på vej

Isbjerg

Tilbage Pris: 349,- Skud: 30 NEM: 366g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2021 Diameter: 25 Anmelderens tip Stilles på jævnt underlag for at forebygge at batteriet

Læs mere »
Billede er på vej

Pink lady

Introduktion Pink lady Pink Lady er et batteri, som har et godt tempo og både flotte farver og effekter. Det er mega fedt med batteriet,

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere