First class fireworks – Bomberørs sortiment

First class fireworks – Bomberørs sortiment

First class fireworks – Bomberørs sortiment
3.65

Produkt status: Sælges fortsat

Sælger: First class fireworks

 

Nem: 140 gram             Rørdiameter: 20mm      Skud: 5 x 4 stks       Pris: 99,-                     

 

Producent/Leverandør: Fyrværkerieksperten

 

 

Førstehåndsindtryk: Bomberør med flotte effekter som blink, sølvhaler og mere. Sortimentet med de 4 bomberør var det rart med et sortiment der faktisk indeholdt 4 forskellige bomberør.

 

Farver: Guld, sølv og rød er de bærende farver i disse bomberør. Det ene bomberør er guld den bærende farver, mens i to andre er det sølv der er og så er der et, hvor rød sammen med guld er de bærende farver.

 

Effekter: Der bliver brugt brokader, crackling og blink i disse 4 bomberør. To af dem er det med brokader, mens det ene er med sølvhaler og det andet er med blink og crackling.

 

Variation: De 4 bomberør har en god variation idet, at de hver især har hver deres bærende effekter og farver. De har lavet et sortiment som definationen af sortiment beskriver; udvalg af forskellige ting.

 

Varighed: Bomberørerne har en god varighed på omkring 12 sekunder for hvert bomberør, så det vare en lille god rum tid.

 

Udslag på himlen: Bombetterne har gode udslag på nattehimlen og udslagene variere også på grund af de forskellige effekter, der er i hvert bomberør. Så på en måde er der hele tiden noget 'nyt' man ser på. 

 

Samlet vurdering/helhedsoplevelse

Bomberørerne er pæne at se på og de er guf for ørene og så til 99,- kroner. Man går altså ikke helt galt her, det følte jeg i hvert fald ikke. Det flotteste af de 4 bomberør vil jeg sige er det med blink effekten i. Det er en effekt jeg kunne holde ud at se på i lang tid, i forhold til guldbrokader og sølvbrokader. Men laver man et sortiment så skal der være noget for alle og enhver og det er der med dette sortiment.

Fordele

  • God variation af bomberør
  • Det er et sortiment med 4 forskellige bomberør

Ulemper

  • Måske lidt flere farver

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Variation:
Varighed:
Udslag på himlen:
Pros VS Cons:

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 21 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder her hos Pyrotest.dk