Pris:

169,-

Skud:

16

NEM:

203g

Importør:

LCH Fireworks

Årgang:

2021

Diameter:

25mm

Anmelderens tip

Stilles på fast underlag, brug eventuel en træplade.

Billede er på vej
3.3 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Skypumpe:

Skypump er et batteri, som skyder lodret op og er konstrueret med rør der er lodrette. Bombetterne opskydes i et fint tempo og med farvede opskud og eksplodere i mange farver. Her kan man tale om et farveright batteri grundet de farver der bliver brugt i batteriet, dette kommer vi dog nærmere ind på.

Farver:
Grøn, rød, lyserød/pink, blå og hvid/sølv er de farver som du ser i dette batteri, hvor mange af dem er blandet sammen. Du ser fx buketter, hvor grøn, rød og pink indgår og så får du også buketter, hvor blå og hvid blinker pænt sammen på nattehimlen. Samtidig ser du også buketter hvor grøn, blå og rød/pink også er blandet sammen. Der er ikke som sådan en bærende farve i dette batteri, men det skal noteres at den røde får lov til fylde himlen for sig selv et par gange eller to. Hertil skal det også nævnes at batteriet slutter af i guld.

Se mere info omkring farver via dette link til vores side om de forskellige farver.

Effekter:
Buket, Blink og crackling er de primære effekter og så der er der farvede opskud i rød og blå. Den flotteste effekt i batteriet er helt klart blink effekten, da den ikke blinker så hurtigt, at farven ikke kan nåes at nydes. Herfter kommer buket effekten, hvor stjernerne får lov at fylde himlen meget spredt og ikke samlet et sted på himlen. Hertil sluttes batteriet af med guld og crackling, hvor cracklingen ikke tager overhånd.

Se uddybende info om effekter her denne side

Variation:
Variationen i dette batteri er faktisk rigtig god, så god at jeg har lyst til at sige at det måske er det mest varierende batteri på trods af de relativ få skud. Farverne er også kombineret rigtig godt og flot, så de passer sammen på himlen og passer sammen med de effekter de indgår i. Fra start til slut ser du ikke på samme farve eller effekt, men en rigtig god blandning mellem disse.

Varighed og tempo:
Tempoet i batteriet er ikke det hurtigste af slagen, men det formår faktisk at føles som værende hurtigere end det er. Produktet har en brændetid på cirka 21-22 sekunder og tempoet variere da også en smule i og med at det får lidt mere tempo på cirka midtvejs. Tempoet der er valgt til batteriet passer rigtig godt med den varighed som det har, for var det gået hurtigere så ville man have haft noget at se på i måske 10 sekunder. Varigheden for batteriet, altså brændetiden, vil jeg sige at omkring standard for batterier med den mænge skud.

Udslag:
Udslagene ser pæn store ud på himlen og formår at fylde himlen med farverne og effekterne. Det er dog ikke derhenne hvor man vil kunne kalde dem for et kraftigt udslag fyldt med farve og effekt, men dens simple stil kan dog stadig noget. Det at man kan se bombetterne på grund af deres farvede opskyd giver lidt ekstra til udslagene.

Samlet vurdering:
Batteriet er samlet set et veltænkt batteri, som kunne kaldes for et simpelt batteri. Men med sine mange farver og gode kombinationer, fungere det rigtig godt sammen. Det er en fryd at få lov at står og se på et batteri, som der for mit vedkommende er øjenguf. Farverne som er klare og effekter der ikke får farverne til at forsvinde væk. Effekterne der bruges er også nogle af dem man ser i ganske mange batterier, men de er med til at fremvise farverne, hvorimod at andre batterier har fokus på effekterne. Samtidig slutter batteriet af i guld og crackling, hvor lyden crackling får lov til at velkomme stilheden efter batteriet er færdig.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Billede er på vej
Billede er på vej

Brocade Bomber 80’s

Tilbage Pris: 599,- Skud: 80 Nem: 465g Importør: Broekhoff Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 20mm Anmelderens tip Det anbefales at man antænder batteriet med strakt arm

Læs mere »
Billede er på vej

Skypumpe

Tilbage Pris: 169,- Skud: 16 NEM: 203g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2021 Diameter: 25mm Anmelderens tip Stilles på fast underlag, brug eventuel en træplade.

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere