Pris:

449,-

Skud:

100

NEM:

499g

Importør:

LCH Fireworks

Årgang:

2019

Diameter:

20mm

Anmelderens tip

Lyn
2.8 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion:

Batteriet er konstrueret som et I, det vil sige at det skyder sine 100 skud lodret op i luften. Det passer også meget godt til navnet i og med at et lyn for det meste slår lodret ned. Dog skyder dette lyn op med en god variation af farver og effekter. Kort beskrivelse af det specifikke produkt. Herunder; - Konstruktion -"Tempofyld" -"Farverigt" - Hvilken serie produktet indgår i. Farver: Rød, grøn og guld er de primære farver i dette batteri fra, samt en smule blå og de ser ganske pæne ud. Nogle fremstår mere tydeligt end andre, så som den røde farve, de andre kan virke mindre klare. Dette kan dog også komme an på batteriet, men der er bestem farver der fremstår både pænere og mere klart end andre farver i dette batteri. Her tænker jeg på den grønne farve. Alt efter hvilken farve grøn man bruger, så har den tendens til at forsvinde væk, hvis den er for mørk i nuancen. Dette kan man se i kontrast til den røde som også skrevet før er den som fremstår tydeligst af farverne. - De forskellige farver som indgår
- Fremstår de pæne og klare på himlen
- Evt, en eller flere farver som er bærende eller gennemgående.
- Se mere info om farver her (LINK: https://pyrotest.dk/fyrvaerkeri-effekter-farver/)

Effekter:
Batteriet gør brug af effekter som chrysantemum, peony, blink, crackling. Her vil jeg gerne fremhæve blink effekten, da blink sekvensen er ret god til ikke at lade farverne forsvinde, men at man får lov at se farven. Det virker til at gennem hele batteriets brændetid så er det Chrysantemum og blink der dominere. Der bliver også gjort brug af haler og farvede opstigningsstjerner (ascent stars), hvor der bliver gjort brug af farverne grøn og rød som de primære. Du kan se hvordan de forskellige effekter ser ud på vores hjemmeside via dette link: - De forskellige effekter.
- Se uddybende info om effekter her


Variation: Der er en fin variation af effekter og farver, men der kunne have været en bedre variation, da det ender med at være meget Chrysantemum. Her kunne man have også gjort brug af nogle få bombetter med lidt farve kombination af dem der allerede bliver brugt. Som der også blev skrevet oppe i Effekter, så synes jeg i løbet af batteriet brændetid så er det chrysantemum og blink der bære batteriet, hvortil at der så kommer andre effekter og farver i spil.
Alt i alts kunne kombinationene af farver og effekter godt have været bedre, F.eks forsvinder den grønne lidt væk i Chrysantemums effekten. - Kombination af farvevalg sat op imod/ kontra effekter der bruges.
- Her ses som helhed produktets brændtid.

Varighed og tempo:
Batteriet vare i cirka 1 minut eller deromkring og har et ret godt tempo, det er i hvert fald ikke et langsomt tempo. Det kan virke til at starte lidt i et lavt tempo, men dette bliver der gradvist skruet op for i gennem produktets varighed. Således ender batteriet også med en fin finale i et godt tempo.
Batteriet varierer meget godt og man står ikke og synes at man ser den samme effekt alt for længe, så gør tempoet også at hvis der er en effekt der skal være i gang længe så er der godt tempo på for at opveje det.
- Produktets varighed
- Varierende

Det vil sige produktet set fra start til slut
- Går det op i forhold til tempo kontra den varighed produktet har.
Udslag:
Udslagene i batteriet var gode, man kunne sige at de var en mellem størrelse i forhold til de store udslag man kan finde i andre produkter. Men de kunne godt have været lidt større nu rørdiameteren er 20mm. Mest for effekternes skyld, så synes jeg var lidt for ''tæt pakket'' på himlen og de derfor godt kunne have været en anelse større. Dette ville have givet noget ekstra til effekterne, specielt når man har med chrysantemum at gøre. Selve bragene lyder som de skal, men jeg følte ikke at bragene fulgte med udslagene størrelse. Udslagene er et sted imellem at de er gode, men at der er plads til forbedringer.

- Er udslaget stor og kraftfuldt, hvordan er lyden på det, er bombetterne fine og ville de kunne stå selv.
- Er de fremtrædende eller mister man fokusset på disse.


Samlet vurdering:
Det er et ganske fint batteri og så med 100 skud. Varigheden er også i den gode ende. Men effekter kunne godt have været bedre. Farverne i batteriet var meget flotte. Men jeg synes batteriet mangler et eller andet, det mangler en waw faktor. Du får mange skud for pengene og det er et meget flot batteri at stå og se på, dog mangler der bare igen lige et eller andet der for en til at tænke wauw og løfte det til en højere enhed.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Lyn
Billede er på vej

Extreme Salute box

Tilbage Pris: 699,- Skud: 108 Nem: 720g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 20 Anmelderens tip Her anbefaler vi at man husker at antænde batteriet

Læs mere »
Billede er på vej

Kingstown Hangover

Tilbage Pris: 1.499,- Skud: 100 Nem: 1950g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Anbefales at antændes i strakt arm og med siden

Læs mere »
Billede er på vej

Extreme Starburst 288’s

Tilbage Pris: 3.795,- Skud: 288 Nem: 3658g Importør: Broekhoff Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Det anbefales at antændes i strakt arm og med

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere