Pris:

498,-

Skud:

48

NEM:

825,2g

Importør:

LCH Fireworks

Årgang:

2019

Diameter:

30mm

Anmelderens tip

  • Stilles  på Jævnt underlag.
Klippe
2.9 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Klippe batteriet:

Klippe er et batteri på 48 skud med 30mm rør der er konstrueret således at det kun skyder lodret op. Batteriet har jeg flere gange hørt blive anbefalet, så derfor skulle der selvfølgelig laves en anmeldelse af batteriet. Batteriet er indeholder en del farver og har et tempo, som er stigende, men stadig ganske roligt.
Hertil skal det sige at informationer på produktetet er fra 2019 og er derfor vejledende.

Farver:
Farverne i dette batteri består af grøn, blå, sølv, rød og guld. Den grønne farve ser rigtig pæn ud i og det gør den røde farver også. Det er også disse to farver som fremstår klarest af de farver der er i batteriet. Den blå farve fremstår fx ikke nær så klar, men den kan sagtens ses. Men de to farver som der fremstår pænest, virker også til at være de 2 bærende farver. De andre farver de supplere de to bærende, så de ikke fremkommer for ofte, da dette kan gøre batteriet tungt at se på. - Se mere info omkring farver her på vores hjemmeside via dette link Effekter:
Batteriet har følgende effekter; peony, blink, chrysantemum/willow, blink samt crackling og crackling palm. Peony og crackling palms effekten ser rigtig godt ud i dette batteri og effekterne hænger længe på himlen. Det at effekterne hænger længe synes jeg er rigtig fedt, for det give mere til batteriets helhed. Blink effekten er rigtig, rigtig pæn i dette batteri, og der er mange stjerne i effekten og fylder rigtig pænt på himlen - Se uddybende info om effekter her på vores side omkring effekter

Variation:
Jeg synes at der er en god variation gennem hele batteriet. Der bliver vekslet godt mellem effekter, men også mellem farverne. Der er dog nogle farver, der bliver brugte mere end andre, men dette gør ikke noget. Så længe at farverne og effekterne de går godt hånd i hånd. Der er også en lille variation i tempoet, som starter roligt og slutter af med et nogenlunde hurtigt tempo.

Varighed og tempo:
Batteriet har et godt tempo og slutter af med en god crackling palm finale. Batteriet har en varighed på omkring 1 minut og cirka 20 sekunder, hvilket jeg vil sige er en god varighed at have. Dog så er tempoet ret langsomt til at begynde med og kommer stille og roligt op på et tempo der stadig virker lidt langsomt. Batteriet har en god varighed kontra dens skud og dens tempo.

Udslag:
Batteriet har nogle rigtig gode udslag, som bestemt hjælper på at få effekterne til at fylde mere på himlen. Jeg vil nok sige at udslagene er nogle af de bedste på det danske markede. I hvert fald af batterier som ikke er fra andre lande, hvor man for eksempel har fra Jorge, magnum vuurwerk og andre.

Samlet vurdering:
Klippe batteriet er et rigtig lækkert batteri også selvom det kun er på 48 skud. Batteriet har en varighed på over 1 minut og det synes jeg er rigtig pænt når man tænker på, at batteriet har 48 skud. Effekterne hænger også længe på himlen, som tidligere skrevet. Effekterne i batteriet er rigtig flotte og det samme kan man sige om farverne i batteriet. Klippe batteriet er bestemt et batteri, som kunne købe som klokken 00:00 batteri eller som et man skyder af nytårsaften. Kort og godt et rigtig godt batteri.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Klippe
Billede er på vej

X-16

Introduktion X-16 X-16 er et lille batteri på 16 skud, med en god blanding af farver og effekter. Batteriet er konstrueret således, at det fyre

Læs mere »
Billede er på vej

Alfa

Introduktion Alfa Er man til et batteri med en knasende crackling og brocade effekt med blinkende stjerner, så bør man overveje Alfa batteriet. Batteriet indholder

Læs mere »
Klippe

Klippe

Tilbage Pris: 498,- Skud: 48 NEM: 825,2g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 30mm Anmelderens tip Stilles  på Jævnt underlag. David Sørensen

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

David Sørensen

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere