Pris:

69,-

Skud:

30

NEM:

215

Importør:

LCH Fireworks

Årgang:

2018

Diameter:

20mm

Anmelderens tip

Tænd batteriet med strakt arm og med siden til.

Placeres på jævnt underlag og eventuelt sætte fliser så det ikke rykker sig.

Havgus
3.3 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Havgus:

Havgus er et viftebatteri fra Thansen og som er en nyhed anno 2017. Det er et vifte batteri og man kan sige det er en ny spiller i forhold til at skulle konkurrerer mod Falcon og Dramatic batterierne. Det er en god konkurrent til disse to batterier, hvor du får et farverigt batteri, men samtidig også et rask tempo.

Farver:
Stjernernes farver i dette batteri er guld, grøn, blå og lilla. Her i Havgus er den grønne farve den pæneste og klareste farve, men de andre farver halter kun lidt bagefter i forhold til den grønne farves nivuea. Men der er ellers en rigtig god balance mellem de forskellige farver som er i dette batteri.

- Se mere info om farver her via dette link

Effekter:
Der er blink effekt, så de blinker på nattehimlen og det sluttes af med knasende chrysanthemum blomster. Effekterne får lov at fylde på godt på himlen og bombetterne bliver skudt op i himlen i forskellige farver, hvilket også ser ret flot ud.

- Se uddybende info om effekter her via dette link

Variation:
Det kører meget i guld tema, men der kommer fin variation, mellem blink og chrysanthemum. Man følger ikke at man sådan kigger på det samme. Samtidig er der også en god kombination af blandt de forskellige farver og de få effekter det fungere godt gennem hele brændetiden.

Varighed og tempo:
Selve batteriet har en fin varighed for et på 30 skud og som skyder 5 skud af gangen. Tempoet er et pænt tempo, det virker til at gå lidt hurtigt, men det er det der gør batteriet fedt. Det vare i cirka 18-22 sekunder og med en god finale med 5 skud, der skydes på samme tid med crakling mine til hvert skud. Selvom det er på 18-22 sekunders varighed, så synes jeg det er en rigtig god varighed for det tempo som batteriet er bygget på.

Udslag:
Jeg synes at batteriet fylder godt ud på himlen med dens effekter og den efterlader ikke himlen bar uden dens effekter mens det er i gang. Man kan sige på trods af at det kun er 20mm så er det ret gode udslag man får fra dette batteri. Nogle af udslagene kan ligne at det er bombetter, som man normelt ser fra enten 25mm eller 30mm, hvilket jeg synes er imponerende.

Samlet vurdering:
Jeg synes at produktet har ikke formået at skuffe mig så meget. Jeg havde nogle uheldige oplevelser med to jeg købte i 2018, hvor de ikke fungerede som de helt skulle. Men de var stadig lige så gode, dog faldet lidt i pris, i forhold til da det kom i 2017. Det er helt sikkert et batteri jeg køber år efter år. Hvis prisen ikke bliver for høj, men jeg kan varmt anbefale det. Du får et batteri med bid i, grundet dens tempo og den farve og effekt sammenspil der er.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Havgus
Bakken

Bakken

Tilbage Pris: 2 stk. 199,- Skud: 49 NEM: 147 Importør: LCH Fireworks Årgang: 2018 Diameter: 13mm Anmelderens tip Placeres rigtigt i forhold til publikum, og

Læs mere »
Billede er på vej

Tailgate fan

Tilbage Pris: 899,- Skud: 100 Nem: 1288g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 20mm Anmelderens tip Her anbefaler vi at man husker at antænde batteriet

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere