Pris:

999,-

Skud:

194

NEM:

1210g

Importør:

LCH Fireworks

Årgang:

2019

Diameter:

20mm

Anmelderens tip

  • Placere på fast underlag.
  • Skal vendes rigtigt mod publikum.
Halvmåne
2.8 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion:

Batteriet er et Compound batteri også kaldet et kombinationsbatteri, det vil sige at batteriet er sammensat af mindre små batteriet. Batteriet kan derved skyde både lodret, i vifte og i vinkel. I batteriet indgår der en del forskellige farver, som vi vil komme ind på og et varierende tempo.

Farver:
Blå, sølv, gul, lyserød, rød, grøn og guld er de primære farver i dette batteri fra og de ser ganske pæne ud. Det kan forekomme at nogle af farverne forsvinde væk i selve effekten der hører til, men for det meste er farverne til at se. De to mest bærende farver er rød og hvid/sølv i forbindelse med de farvede stjerner og i forhold til effekter, som haler.

Se mere info omkring farver via dette link til vores side om de forskellige farver.

Effekter:
Batteriet gør brug af effekter som chrysantemum, peony, blink, crackling, haler, sølvspinner/tourbillion og salut. Jeg synes at det er en rigtig god kombination af effekter i dette batteri og batteriet skaber dermed et lille show. Jeg synes de mest bærende effekter er Blink, peony/buket og Chrysantemum.

- De forskellige effekter på vores hjemmeside via dette link.

Variation:
Der er en rigtig god variation af effekter og farver gennem hele batteriets varighed. Batteriet bliver på ingen måde kedeligt at se på og det er takket være at det varierer så meget, som det gør. Udslagene varierede også grundet de forskellige effekter, der er i batteriet. Dette gør at de farver der er sat sammen med de forskellige effekter, er parret rimmelig godt. Farverne og effekterne går meget godt hånd i hånd og ud fra batteriets brændetid så skabes der en pæn helhed.

Varighed og tempo:
Batteriet vare i cirka 1 minut og 20 sekunder eller deromkring og har et ret godt tempo, med et rigtig godt flow. Jeg synes dog at det bedste ved batteriet er, at det skifte løbende tempo og hvilken vinkel som bombetterne bliver skudt op i luften på. Det holder sig i et fint tempo, som passer ret godt sammen med den varighed som batteriet her har.

Udslag:
Udslagene i batteriet var gode og de varierede i størrelse, som hjælper til den gode variation, der er i batteriet. Nogle af udslagene kan dog godt føles lidt små, men det kommer an på effekten som samtidig bliver brugt. Men langt størstedele af udslagene føles, som værende relativ gode og store.

Samlet vurdering:
Jeg synes at halvmåne er et rigtig fedt batteri på grund af dens tempo og det flow, det har igennem hele dens varighed. Effekter og farver passer godt sammen med hinanden og det virker til, at være et virkelig godt gennemtænkt batteri. Det er helt sikkert et af de bedste batteriet har fået på markedet i år og jeg anbefaler dette batteri.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Halvmåne
Billede er på vej

Extreme Starburst 288’s

Tilbage Pris: 3.795,- Skud: 288 Nem: 3658g Importør: Broekhoff Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Det anbefales at antændes i strakt arm og med

Læs mere »
Billede er på vej

Charlie

Introduktion Charlie Er man til et batteri, hvor man finde flere farver i, så er Charlie batteriet et godt batteri. Batteriet indholder en sikkerhedsfontæne, som

Læs mere »
Billede er på vej

2,5” Apollo Raketter

Introduktion 2,5” Apollo raketter BeskrivelseIndsættesHer Pris: 299,- Created with Fabric.js 5.3.0 Antal raketter: 3 Created with Fabric.js 5.3.0 Nem: 225g (75g i hver raket) Importør:

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

David Sørensen

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere