Pris:

599,-

Skud:

95

NEM:

636,5g

Importør:

LCH Fireworks

Årgang:

2019

Diameter:

20mm

Anmelderens tip

Tænd batteriet med strakt arm og med siden til. 

Placeres på jævnt underlag.

Frost
2.7 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Frost batteriet:

Frost batteriet er konstrueret således at det både skyder lodret op i luften, men også i vifte. Et batteri jeg længe har ville anmelde, som jeg nu har fået chancen til nu og som bestemt ikke skuffede mig.

Farver:
Rød, hvid/sølv, blå, grøn og guld er nogle af de farver du finder i dette batteri. Den røde farver passer rigtig godt sammen med blink effekten. Rød er også den mest bærende farve i dette batteri, i og med at den bliver brugt så ofte. Grøn og rød fremstår som nogle af de mere klare farver end de andre. Hertil kan det siges at blå fx er en af de farver som forsvinder lidt i effekterne. Jeg synes dog godt at batteriet kunne have indholdt primært nogle kolde farver, nu hvor batteriet hedder Frost.

- Se mere info om farver her på vores side via dette link

Effekter:
Haler, blink, crackling, peony og chrysantemum er de effekter du kan finde i dette batteri, som slutter med en crackling finale. Jeg synes rigtig godt om blink effekten i dette batteri. Så er der nogle af effekterne som for eksempel chrysantemum, her forekommer effekten ret lille på himlen og nogle af farverne kan godt forvinde i effekten.

- Se uddybende info om effekter her via dette link

Variation:
Der er en god variation af effekter og farver i dette batteri og tempoet variere også lidt. Det skyldes, at tempoet veksler igennem batteriets varighed, dog vil jeg ikke sige at tempoet bliver ændret så meget til at der er en stor variation af tempoet.

Varighed og tempo:
Batteriet har en fin varighed på omkring 1 minut. På omkring dette minut får du et batteriet med et raskt tempo, der slutter af et højt tempo på grund af, at der skydes i vifte. Som tidligere skrevet så er der et rask tempo i dette batteri i forhold til at de 95 luftbomber bliver skudt af på 1 minut. Jeg synes dog at det hurtige tempo passer batteriet meget godt.

Udslag:
Batteriet har nogle meget fine udslag på nattehimlen, men jeg synes dog stadig, at effekterne er samlet meget et sted. Men det er så på grund af at nogle af udslagene ikke er nær så store som de helt store i dette batteri.

Samlet vurdering:
Batteriet er et ganske fint batteri med en god blink effekt og et godt og vekslende tempo. Men jeg føler stadig der mangler et eller andet over batteriet. Udslagene er gode nok, men jeg synes stadig af selve effekter forbliver lidt ''tæt pakket'' og det er måske det at effekten får lov til at udfolde sig noget mere, som jeg savner. Men dette er dog ikke en grund til at helt at afskrive batteriet. For igen, det vekslende tempo og blink effekten er et rigtig godt mix og får det til at se rigtig godt ud på himlen.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Frost
Dragen

Dragen

Tilbage Pris: 1.699,- Skud: 168 NEM: 1850g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 20-25-30mm Anmelderens tip Batteriet er tungt nok til at kunne stå på

Læs mere »
Billede er på vej

Head Hunter

Tilbage Pris: 399,- Skud: 40 Nem: 880g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 25mm Anmelderens tip Det anbefales at antændes i strakt arm og med

Læs mere »
Billede er på vej

Kingstown Hangover

Tilbage Pris: 1.499,- Skud: 100 Nem: 1950g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Anbefales at antændes i strakt arm og med siden

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere