Pris:

899-

Skud:

80

NEM:

992

Importør:

LCH Fireoworks

Årgang:

2019

Diameter:

20-25-30mm

Anmelderens tip

Vigtigt at det vendes korrekt ift dem der skal se på batteriet og at det tændes med strakt arm.

Billede er på vej
3.6 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion:

Batteriet er konstrueret som et vifte- og vinkelbatteri, det vil sige at det siger at der både skyder i vifter, men også i vinkel. Dette kan ses på at det skyder fra side til side, men hen mod finalen, så er der nogle af bombetterne der bliver skudt op i vinkel. Det er et batteri der har nogle spændende effekter, klare farver og som har en god varighed.

Farver:
Rød, gul/guld, blå, og hvid/sølv er de primære farver i dette batteri fra og de ser rigtig flotte ud og de fremstår klare på himlen. Man ser dog også farver som orange og lyserød, men disse bliver ikke brugt så ofte i batteriet. Farverne fremstår generelt ret klare i dette batteri og har skiftevis deres tid til at få deres tid i projektorlyset.

- Se mere info om farver her via dette link

Effekter:
Batteriet gør brug af effekter som ghost, swiming star, moving star, peony, blink, crackling. Effekterne i dette batteri synes jeg både er interessante, men også rigtig, rigtig fede at se på. Jeg savner tit at se nogle nye effekter frem for de sædvanlige effekter, som du ser i rigtig meget fyrværkeri. Så jeg synes at dette batteri har nogle af de fedeste effekter, som du kan finde i et batteri. Både effekter som ghost, swimming og moving star er nogle mega flotte effekter i min optik og hvis man er til sådan effekter, så er dette batteriet for dig.

Du kan se hvordan de forskellige effekter ser ud på vores hjemmeside via dette link.

Variation:
Der er en rigtig god variation af effekter og farver, batteriet kører mest på den røde farve, men den får ikke lov at tage overhånd på noget tidspunkt. Batteriet er generelt rigtig godt designet i forhold til sine effekter og farver, hvor de komplimentere hinanden godt og ikke tager overhånd ved at blive brugt for ofte. Farverne og effekter er også tilrettelagt meget godt, så der bruges farver til F. eks swimming og moving star som ikke bruges i de andre effekter

Varighed og tempo:
Batteriet vare i cirka 1 minut eller deromkring og har et ret godt tempo. Der kan dog forekomme nogle få pauser, men det gør ikke det store ved batteriet gode tempo. Tempoet bliver dog også varieret ved at der gøre brug af effekter som giver små tempo pauser, hvor vi er nede i et lavt tempo. Et solidt skiftende tempo og god varighed.

Udslag:
Udslagene i batteriet var rigtig gode under hele batteriet afskydning. De gode udslag fik effekterne til at kunne sprede sig ud og fylde på himlen, så man kunne nye disse sjældne effekter (som jeg vil vove kalde dem).

Samlet vurdering:
Jeg kunne rigtig godt lide flodbølge batteriet fra, da jeg så vidoen af batteriet på deres hjemmeside. Jeg synes batteriet havde nogle af danmark bedste effekter i år, men jeg ved der er andre der har en anden holdning. Effekterne var godt sammensat i batteriet og gav et meget godt lille 1 minuts show. Jeg kan helt klart anbefale dette batteri, for det er en oplevelse værdig.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Flodbølge
Billede er på vej

Kingstown Hangover

Tilbage Pris: 1.499,- Skud: 100 Nem: 1950g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Anbefales at antændes i strakt arm og med siden

Læs mere »
Kviksand

Kviksand

Tilbage Pris: 298,- Skud: 68 NEM: 211,2g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 13mm Anmelderens tip Tænd batteriet med strakt arm og med siden til.

Læs mere »
Billede er på vej

X-16

Introduktion X-16 X-16 er et lille batteri på 16 skud, med en god blanding af farver og effekter. Batteriet er konstrueret således, at det fyre

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere