Pris:

1.699,-

Skud:

168

NEM:

1850g

Importør:

LCH Fireworks

Årgang:

2019

Diameter:

20-25-30mm

Anmelderens tip

Batteriet er tungt nok til at kunne stå på ujævnt underlag, men anbefales at stå på jævnt.

Tænd lunten i strakt arm og med siden til batteriet.

Dragen
3.4 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Dragen:

Batteriet er konstrueret som et kombinationsbatteri, det vil sige at det skyder i vifter, men det skyder også lodret op i luften. Batteriet med dens klare farver og gode tempo, er et festfyrværkeri i sig selv. Man kan sige at Dragen formår at holde et rigtig godt nivuea.

Farver:
Rød, blå, guld, grøn og sølv er de primære farver i Dragen og mange af farverne fremstår klare og farverne ved blink effekten er flotte at se på. Samtidig så spiller farver også godt ind sammen med de effekter som de er blevet parret med. Der er dog en god balance mellem farverne. Så der er ikke som sådan en farve der er bærende, men skulle man nævne en farve, så ville dette være den røde.

Se mere info om farver her via dette link

Effekter:
Batteriet har følgende effekter; crackling kometer, palmer, crackling palmer, blink, peony, og miner er de bærende effekter. Kometer og blink peonyerne er de flotteste effekter i dette batteri, samt crackling palmer. Men de forskellige effekter giver mere fylde til dette batteri og de gør at man netop står og føler at man ser et fyrværkerishow.

- De forskellige effekter kan ses på vores hjemmeside via dette link.

Variation:
Der er en meget god variation af effekter og farver, som sørger for at man står og får følelsen af at se et lille fyrværkerishow, hvilket også blev nævnt ovenover. Battereit er i hvert fald ikke kedeligt at se på, men man bliver draget af det. Effekterne har gode skift i forhold til hvor længe man står og ser på samme effekt. Der bliver også varieret mellem farverne så der bliver brugt farver til de forskellige effekter, så samme farve ikke bliver brugt for tit i hver effekt. Men generelt så variere batteriet meget fint gennem hele brændetiden.

Varighed og tempo:
Batteriet vare i cirka 1 minut og cirka 40 sekunder eller deromkring og har et ret godt tempo og varierende tempo. Det starter roligt ud og gradvist så sættes tempoet op og slutter af i en stille og rolig vifte af opskud. Tempoet bliver ikke som sådan et hurtigt tempo, men der er altid gang i det, med måske nogle små meget kort pauser.

Udslag:
Udslagene i batteriet var rigtig finde og varierende så du får mellem udslag til de helt store udslag på himlen. Man kan sige der er en god blanding mellem disse udslag, men jeg synes generelt set, at udslagene var som man kunne forvente når der er tale om forskellige milimeter rør. Men i og med at det også skyder i vifte, så får udslagene lov til at bolter sig på mere plads.

Samlet vurdering:
Skal man have et batteri med en god variation af effekter, farver og et godt tempo, så er det Dragen du skal overveje at købe. Selve batteriet har en fin varighed, men jeg synes godt det kunne have haft en varighed på 2 minutter som minimum, men det er tæt på. Batteriet formår at levere et ret godt lille fyrværkeri show og er et rigtig godt batteri med varierende effekter og farver.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Dragen
Billede er på vej

WCKD Warlord

Tilbage Pris: 265,- Skud: 30 Nem: 500g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 25mm Anmelderens tip Vi anbefaler at man antænder batterier med siden til

Læs mere »
Billede er på vej

Head Hunter

Tilbage Pris: 399,- Skud: 40 Nem: 880g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 25mm Anmelderens tip Det anbefales at antændes i strakt arm og med

Læs mere »
Kviksand

Kviksand

Tilbage Pris: 298,- Skud: 68 NEM: 211,2g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 13mm Anmelderens tip Tænd batteriet med strakt arm og med siden til.

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere