Pris:

2 stk. 199,-

Skud:

49

NEM:

147

Importør:

LCH Fireworks

Årgang:

2018

Diameter:

13mm

Anmelderens tip

Placeres rigtigt i forhold til publikum, og sættes på jævnt underlag samt holdes fast.

Bakken
2 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Bakken batteriet:

Mit førstehåndsindtryk af Batteriet er at det enten er for kraftig eller ikke lavet ordentlig. Jeg havde købt to stks af batteriet, fordi jeg på hjemmesiden, synes det var et flot batteri som er konstrueret som et Z, som man kaldes et viftebatteri da det skyder i vifter.

Farver:
Batteriet består af farverne gul, grøn, sølv og røde stjerner. Den røde er den farve man ligger allermest mærke til, mens at de andre farver forsvinder. Man kan godt se de andre farver, men de er ikke nær så klare som den røde farve. Her er der også plads til forbedringer

- Se mere info om farver her på vores side via dette link

Effekter:
I batteriet er der guld haler for hver stjerne og crackling mine ved opskydning af bombetterne. Brokade effekten batteriet indeholder er ikke et der hænge så længe på himlen og er hurtig over og effekten gør også at nogle farver forsvinder i effekten.

- Se uddybende info om effekter her

Variation:
Farverne variere for hver række der bliver skudt af, men det er også det eneste, der variere. Dette er her der sagtens kunne arbejdes på at forbedre, enten med andre farver eller med andre effekter, så det ikke er den samme effekt igennem hele batteriet. Selve kombinationerne af farver og effekten, kunne have været anerledes, så man brugte farver der ville kunne være mere synlige og klare. Det har et god variation af effekterne og farver, til et godt tempo.

Varighed og tempo:
Batteriet set fra forhandlerens video viser et godt flow agtig tempo, mens de to jeg havde, havde deres helt egne tempoer. Det ene skud af i samme tempo som på forhandlerens video, mens det andet brugte under halvdelen af de sekunder den burde havde skudt af i. Batteriets brændetid kunne have været lidt længere, men med nuværende raske tempo er brændetiden fin.

Udslag:
Når bombetterne eksplodere oppe på himlen og fylder den med farver, er det ikke det store hver bombette fylder. Men da batteriet sender 7 bombetter af sted så fylder de samlet set en smule mere. Det ser meget godt ud på himlen, men det kunne godt have fyldt mere på himlen og udslagene kunne have været bedre, men nu er det også 13mm rør

Samlet vurdering:
Efter at have købt havgus batteriet i 2017/2018 var jeg spændt på dette nye batteri fra Thansen. Jeg satsede på det ville være lige så godt fungerende og uden problemer, som med de havgus batteriet jeg havde købt året forinden. Men det ene, som dreje sig mens det skød, var da også pænt. Måske lidt for slagkraftigt, da det kan få batteriet til at dreje, mens den skyder rækkerne af. Efter at have oplevet at det drejede, tog jeg ikke samme change med nummer to. Men bare det at det kan begynde dreje/vende sig, men det affyre synes jeg er lidt farligt, da det også måske kunne vælte og dermed skyder hen ad jorden.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Bakken
Frost

Frost

Tilbage Pris: 599,- Skud: 95 NEM: 636,5g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 20mm Anmelderens tip Tænd batteriet med strakt arm og med siden til. 

Læs mere »
Billede er på vej

WCKD Heroes

Tilbage Pris: 1.049,- Skud: 25 x 5 Nem: 1770g i alt Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 25mm Anmelderens tip Batterierne burde kunne stå solidt

Læs mere »
Billede er på vej

Head Hunter

Tilbage Pris: 399,- Skud: 40 Nem: 880g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 25mm Anmelderens tip Det anbefales at antændes i strakt arm og med

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere