Powerblock AP19

4.1 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af AP19 Powerblock batteri:

AP19 Powerblock fra AFAC er et batteri, der opskyder sine 19 skud lodret op i luften. Batteriet virker som et solidt lavet batteri, men det kan man også kun forvente af batteriet fra Afac.

Farver: Rød, grøn, blå og guld er de primære farver der gøres brug af i dette batteri. En af de farver som fremgår klarest på himlen er den grønne farve og det er den jeg ligger mest mærke til under batteriets brændetid. Rød er den primære farve der bruges ved opskudene, men de andre farver er også at finde i de farvede opskud. Der er en god balance imellem de forskellige farver i dette batteri udover fremhævelsen af den grønne farve og røde farve.
- Du kan se mere information omkring farver her på vores hjemmeside via dette link

Effekter: Består af peony, samt af crackling palm/crackling spider og guld brokade, som ser rigtig flot ud på himlen. Crackling palm eller crackling spider ser rigtig flot ud på himlen, hvis man er til denne effekt. Den giver noget ekstra til batteriet og supplere rigtig godt til peony effekten. Effekterne tager heller ikke for meget plads til at de får farverne til at forsvinde i effekten. Der er også de farvede opskud som effekt i dette effekt, som giver lidt mere at kigge på. Effekterne får også lov til at hænge ret længe på himlen, hvilket er dejligt at de gør, så man kan nyde effekter mere end hvis de forsvinder hurtigt.
- Se uddybende informationer omkring effekter på vores hjemmeside ved at følge linket her

Variation: Batteriet variere ikke særlig meget på selve effekten, men der er en rigtig god variation af farverne der er i effekterne. Dog ser man til sidst en anden effekt i form af guld brokader/palmer. Igennem hele batteriets brændetid, ser man nemlig kun de ganske få effekter, dog er de tilgengæld flotte at se på. Der hvor man kan finde en god variation er i forhold til farverne som tidligere nævnt. De veksler mellem at blive brugt i kombination af andre farver.

Varighed og tempo: Batteriet har en varighed på omkring næsten 45 sekunder, taget i betragtning af at det er et batteri med 19 skud. Batteriet har et fint og roligt tempo, som også bidrager til den lange varighed. Men selvom at batteriet vare så længe så står man faktisk og føler at der er flere skud i batteriet end der reelt set er. Batteriet spiller maks fra det starter til det slutter.

Udslag: Batteriet har nogle rigtig, rigtig gode udslag og dette hjælper til, at batteriets effekter kan fylde mere på himlen end ved små udslag. Braget ved dette batteri er også rigtig lækre og stå og lytte til. Bombetterne kunne sagtens stå selv, uden at der havde været et behov for de farvede opskud.

Samlet vurdering: Batteriet, har måske kun 19 skud, men har derimod også en god varighed. Ud fra den lange varighed får du nogle gode udslag, flotte effekter som fylder godt på himlen. Jeg synes at dette batteri er ret godt i forhold til dens pris. Jeg kunne dog godt savne nogle farver som fx lyserød eller andre farver end dem man ser mest. Men ellers er det et batteri jeg klart kan anbefale at man prøver.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Afac
  • Pris 150,-
  • Nem vægt 304 Gram
  • Rør Diameter 30 mm
  • Skud 19 skud

Året for anmeldelse

2020

Anmelderens tip

  • Det anbefales at bruges en batteriholder.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere