AKB200 Aalborg kombinationsbatteri

3.8 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion Aalborg kombinationsbatteri AKB200:

Dette kombinationsbatteri består af batterier der både skyder lodret op i luften, men også skyder i vinkel og i vifter. Det er et farverigt batteri i og med at det har en masse farver til at pryde himlen. Batteriet har samtidig også en god varighed, samt tempo, som der vil blive forklaret mere omkring nedenunder. Batteriet indgår i Afac’s Japan serie.

Farver: De farver du kan finde i dette batteri er for eksempel rød, grøn hvid, orange, lyserød/lilla, blå, samt sølv og guld. Jeg synes det var interessant at se en farve som orange blandt farverne, men jeg kunne rigtig godt lide den orange farve. Det er en farve man ikke ser så tit og også en af de klare farver i dette batteri. Andre klare farver tæller blandt andet rød og hvid, for imod at de andre farver ikke er helt så klare grundet de effekter der bruges med dem, de kan dog stadig ses. Hvid er nok farven jeg vil sige er den mest bærende i dette batteri, hvor hvid sammen med rød er de mest gennemgående i batteriet. Jeg synes også det er fedt at se farveskift i forhold til stjerner, dette kan man se ved at ved blink effekter, hvor stjerne først er lyserøde, så skifter de over til hvid blink.

- Se mere info omkring farver og hvordan de fx blive til her.

Effekter: I dette batteri har de valgt at gøre brug af effekter som blink, buketter crackling, ghost og brokade. Den mest bærende effekt i dette batteri er nok en delt første plads mellem blink og brokade. Blink effekter synes jeg er bedste ved dette batteri, da jeg elsker at kunne se farver uden af der skal være haler fra for eksempel brokade/chrysentemum effekten. Men selve Brokade/chrysantemum effekter kan nu også godt noget i dette batteri, men primært når det er den egen show time og ikke bliver brugt sammen med for eksempel blink eller buketter.

- Se uddybende info om effekter her på denne side

Variation: Batteriet variere rigtig godt med sine mange farver som det har i sit batteri og disse kombineres opså med hinanden i de forskellige effekter og andre farver får lov at stå alene. Effekterne bliver der gjort sit for at de varieres, men der kan forekomme enkelte gange hvor det kan føles som om en effekt får mere tid på himlen end andre. Men samlet set i forhold til hvor varierende batteriet er under sin brændetid så vil jeg sige at det formår at lave en god blanding af effekter og farver som er i gang i løbet af brændetiden.

Varighed og tempo: Batteriet har en varighed på næsten 2 minutter, hvilket er en ret pæn brændetid. Specielt nå tempoet i batteriet også holder sig til den gode side. Det starter i et roligt tempo og vokser sig til et godt tempo, hvor batteriet udfolder sine farver og effekter. Selve tempoet bliver også sådan da varieret igennem den brændetid. Tempoet går virkelig i hånd med brændetiden, så du får et batteri med der vare et godt stykke tid og har et ganske fint tempo. Det kunne sagtens have speeded batteriet op og få det til at vare det halve, men så ville batteriet føles, som om det skulle rushes til slut. Mega fin balance her i dette batteri i forhold til varighed og tempo.

Udslag: Udslagene virker til at være ganske finde i dette batteri og kraftfulde for den sags skyld, men der kunne godt være lidt flere stjerner i nogle af bombetterne. Udslagene er rigtig gode ved blink effekter og giver den effekt lidt ekstra ved at de kan få lov at fylde mere ud.

Samlet vurdering: Dette kombinations batteri med sine 200 skud er et godt kombinationsbatteri, der byder på en lang brændetid, mange farver og et godt og varierende tempo. Effekterne er der måske ikke så mange af, men de som der er valgt går rigtig godt sammen med de mange farver. Hertil kan jeg igen fremhæve farver som hvid og orange som jeg synes fremstår pæn og klare på himlen. Det er et batteri jeg gerne vil anbefale også på grund af prisen det har, men mest fordi at du får et batteri der faktisk giver dig et forholdsvis langt ‘’fyrværkerishow’’ da nogle professionelle shows blot kan vare 3-5 minutter. Et rigtig fedt batteri fra Afac.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Afac
  • Pris 999,95,-
  • Nem vægt 1200 Gram
  • Rør Diameter 20 mm
  • Skud 200 skud

Året for anmeldelse

Anmelderens tip

  • Sørg for at placere det rigtigt i forhold til publikum.
  • Placere det på en jævn og fast overflade.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere