AKB012 Kl 24 Surprise

3.4 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af Kl. 24 Surprise:

Kl .24 Surprise er kombinationsbatteriet der kan narre dem der står og kigger med. Batteriet er konstrueret som et kombinationsbatteri. Her der altså flere dele som er sat sammen, hvor man kan nævne at det indeholder fontæne, 3 mine opskud og slutter af med cirka 6 bombetter. Et lille batteri der indeholde farver og som ikke mindst er det mindste kombinationsbatteri. Batteriet indgår i Afacs Japan serie.

Farver: Batteriets farver består først og fremmet i sølv i forbindelse med fontænen. Det efterfølges med blå stjerner i miner der opskydes. Til slutter den af med grøn og rød, med sølv haler/brokade til røde opskydende bombetter. Blå fremtæder som en meget klar og spotbar farve og er meget i øjenfaldende. Den grønne forsvinder nogle gange lidt væk i de foromtalte sølv haler/brokade. Her kan den røde farve dog sagtens formår at fremstå klar. Den mest bærende farve i dette batteri vil jeg sige at være blå, da det er den farve jeg husker bedst fra batteriet og den er også klar den pæneste farve.

- Se mere info omkring farver og hvordan de fx blive til her.

Effekter: Batteriet indeholder fontæne effekt, samt miner, farvede opskud, crackling og sølv haler/brokade. Batterierne synes jeg formår at spille godt sammen, i og med at man starter med fontænen og bygger op til finalen via miner og derefter finalen der afsluttes i crackling. Men den bærende effekt her er dog crackling, da den både er at finde i fontænen, miner og i bombetterne.

- Se uddybende info om effekter her på denne side

Variation: I forhold til farver, synes jeg det er en lidt skrabet udgave, men de farver der tilgengæld er der passer godt til de effekter der er. Blå passer f. eks rigtig godt sammen med Mine effekten og sølv passer fin sammen med fontænen, dog synes jeg godt der kunne komme mere fokus på farver i fontænen end at det er rent sølv i 40 sekunder.. Men variationen af effekter er også utrolig god ved dette batteri. Det er bogstavligtalt at få 3 produkter for 100 kroner. Men jeg vil sige at selve effekternes opbygning i dette kombinationsbatteri lufter produktets helhed op.

Varighed og tempo: Batteriet har en god brænde tid på cirka 50 sekunder plus/minues, dog kan tempoet være ret langsomt, hvis man ikke er til batteriet med et roligt tempo. Dette kan få batteriet 50 sekunder til at føle længere end de er. Men får dem der elsker rolige batterier så har batteriet en rigtig god varighed for et 100 kroners batteri at være. Men i forhold til at batteriet indholde fontæne, miner og til sidst bombetter, så giver det rolige tempo mening, for dette er ikke dit finale batteri. Batteriet bygger på sin varighed og tempo mulighed for at være varierende før du måske trækker det helt store batteri frem.

Udslag: Udslagenen på bombetterne er måske ikke i den store ende, men de giver stadig lidt på himlen. Det er i hvert fald ikke de mest kraftfulde du vil høre eller se på nattehimlen. Specielt finalen er god til at fylde himlen. Mine effekter har også en fint udslag den måde stjerne fordeler sig ud og crackling effekterfølgende fylder himlen. Men Udslagene er fine i og med at de formår at få effekterne til at sprede sig ud på himlen uden at føle at de bare bliver hængende på det samme spot på himlen.

Samlet vurdering: Dette batteri vil jeg sige er lidt specielt i sig selv, men det er nok mest fordi det ér det mindste kombinationsbatteri. Dog også fordi selve opbygningen er interessant. Der er batterier der før hen har haft fontæne med inde over og det samme gælder for miner. Men her bygger batteriet op til mere med den måde det er bygget op på. Mens dine gæster eller naboer står og følger fontænen har du mulighed for at hente det næste batteri og gøre det klar. Et rigtig godt batteri til at starte klokken 0.00 affyringen.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
  • Importør/sælger Afac
  • Pris 99,95,-
  • Nem vægt 125 Gram
  • Rør Diameter ? mm
  • Skud 12 skud

Året for anmeldelse

Anmelderens tip

  • Sørg for at placere det på en jævn og fast overfalde.
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere