AFAC – Whirlwind

AFAC – Whirlwind

AFAC – Whirlwind
3.92

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Variation:
Varighed og tempo:
Udslag på himlen:
Pros VS Cons:

Produkt status: Sælges fortsat

Sælger: AFAC

 

Nem: 577,2 gram        Rørdiameter: 20mm      Skud: 74     Pris: 499,00,-

 

Producent/Leverandør: Aalborg Fyrværkerifabrik

 

Whirlwind eller på dansk hvirvelvind fra AFAC var en nyhed anno 2019. Batteriet skyder i 360 graders rotation, med en lille vinkling ud ad til, hvilket er en ny konstruktionsmåde her i danmark. Batteriet skyder derfor fra batteriets 0 graders punkt og slutter af når det har nået hele vejen rundt og så starter det igen og går den ind ad. 

 

Farver: Rød og grøn er de primære farver i dette batteri, men batteriet behøver heller ikke flere end de to farver, for de ser flotte ud.

 

Effekter: Dette batteri er et interessant et. Du finder primært kun peony og blink som effekt, men det hele drejer sig om at batteriet skyder i en 360 graders rotation. Hvilket jeg er ret stor fan af efter jeg har set dette batteri. Så hovedeffekten ved dette batteri er en hvirvelvind af opskydende bombetter med haler.

 

Variation: Der er ikke den store variation af effekter og farver. 

 

Varighed og tempo: Batteriet har ikke den store varighed, men afhænger af sin hvirvelvind effekt og sit tempo som er ret hurtigt. Tempoet passer rigtig godt til effekten.

 

Udslag på himlen: Udslagene er faktisk rigtig gode i dette produkt

 

Vurdering/sidste ord om produktet:

Batteriet er på sin vis specielt i og med, som tidligere skrevet, at det skyder i en 360 graders. Jeg synes selv at det er et rigtig godt godt batteri og jeg kan godt lide dets tempo. Farverne og blink effekten passer godt til dette batteri. Jeg anbefaler gerne dette batteri, men igen, folk har forskellige smag i fyrværkeri.

Fordele

  • Flotte farver
  • Flot effekt
  • Fedt tempo
  • 360 graders rotations afskydning

Ulemper

  • kort varighed
  • få effekter og farver

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 21 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder her hos Pyrotest.dk