AFAC – JB85

AFAC – JB85

AFAC – JB85
4

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Variation:
Varighed og tempo:
Udslag på himlen:
Pros VS Cons:

Produkt status: Sælges fortsat

Sælger: AFAC

 

Nem: 728 gram        Rørdiameter: ?     Skud: 85    Pris: 599,00,-

 

Producent/Leverandør: Aalborg Fyrværkerifabrik

 

JB85 fra AFAC er en del af japan serien og konstrueret som et viftebatteri. Japan serien er kendetegnet ved at det kører effekter japansk kvalitet i forhold til effekter og farver. 

 

Farver: Rød, grøn, blå/lilla, orange og lyserød er nogle af de farver du kan se i dette batteri og farverne fremstår klart.

 

Effekter: Batteriet gør brug af effekter som brokade, peony, kometer og crackling. Selve finalen er en ren crackling finale.

 

Variation: På sin vis er der en god variation gennem hele batteriet. Der bliver skiftet fra brokader til kometer, for derefter at vende kort tilbage til brokader og slutter af med crackling.  Disse effekt sekvenser vare i en god rum tid, men der er derfor stadig en god variation.

 

Varighed og tempo: Batteriet har en varighed på omkring 40 sekunder. Jeg ville sige at det er lidt for kort tid for et batteri på 85 skud. Men batteriets tempo er i et fint roligt tempo gennem hele denne varighed. 

 

Udslag på himlen: Batteriet har nogle meget gode udslag, som har den effekt på effekterne at de kan fylde mere ud på himlen.

 

Vurdering/sidste ord om produktet:

JB85 er et batteri jeg synes ret godt om. Jeg synes effekter er gode og hvordan de har fordelt effekterne ud i batteriet kan jeg godt lide. Du får et lille show ud fra dette batteri, med klare farver, gode udslag og flotte effekter. Jeg kan rigtig godt lide kometerne i dette batteri, men finalen kunne godt have været med en anden effekt end crackling.

Fordele

  • Flotte farver

Ulemper

  • Ingen cons

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere

Pyrotest live
OFFLINE

Announce

Nyt
website

2021 EDITION

pyrotest

Pyrotest er i øjeblikket i gang med re-design af flere sider her på websitet.

I kan på nogle af siderne allerede nu se nogle af de ændringer vi har gang i.
Vi undskylder for rodet!