AFAC – JB450

AFAC – JB450

AFAC – JB450
4.42

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Variation:
Varighed og tempo:
Udslag på himlen:
Pros VS Cons:

Produkt status: Sælges fortsat

Sælger: AFAC

 

Nem: 1911 gram          Rørdiameter: ?      Skud: 118   Pris: 1.200,00,-

 

Producent/Leverandør: Aalborg Fyrværkerifabrik 

 

 JB450 Saza er et batteri, der både skyder lodret op i luften, men også skyder i vifte. Batteriet indgår i AFACS's japan serie.

 

Farver: Farverne i dette batteri består af blå, rød, grøn, lyserød, guld og sølv og fremstår pæne på nattehimlen.

 

Effekter: Kometer med haler, peony, Chrysantemum, crackling, tourbillion/spinner og blink  er nogle af de bærende effeker i dette batteri. Samt bombetter der eksplodere og skaber en nedadgående mine i luften.

 

Variation: Jeg synes at dette Saza batteri har en rigtig god variation af effekter og farver og som de formår at kombineret ret godt imellem. 

 

Varighed og tempo: Batteriet har en varighed på omkring 2 minutter, hvilket jeg synes er en utrolig god varighed for et batteri med 118 skud. Tempoet i batteriet er også varierende og ikke bare fastlåst til at være et roligt tempo eller et hurtigt tempo.

 

Udslag på himlen: Udslagene i dette batteri synes jeg er utrolig gode og store og fremhæver virkelig batteriets effekter. 

 

Vurdering/sidste ord om produktet:

JB450 er et batteri som formår at levere et rigtig flot og varierende lille 2 minutters fyrværkeri show. Batteriet garantere store effekter og flotte effekter, fordi at udslagene er så store. Tempoet i batteriet er vekslende og med til, at man får en lille fornemmelse af at stå og se et lille show.

Jeg kunne nok godt tænke mig lidt flere farvede stjerner i batteriet, men når der maks på være 20-25 gram krudt per rør, så er det klart det er svært. Men et utrolig godt og flot batteri, hvor du får effekter og varighed for pengene.

Fordele

  • Flotte effekter
  • Gode udslag
  • God variation af farver og effekter

Ulemper

  • Ingen cons

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 21 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder her hos Pyrotest.dk