AFAC – AP19 Powerblock

AFAC – AP19 Powerblock

AFAC – AP19 Powerblock
4.08

Anmelders stjerner

Farver:
Effekter:
Variation:
Varighed og tempo:
Udslag på himlen:
Pros VS Cons:

Produkt status: Sælges fortsat

Sælger: AFAC

 

Nem: 304 gram         Rørdiameter: 30mm      Skud: 19     Pris: 150,00,-

 

Producent/Leverandør: Aalborg Fyrværkerifabrik

 

AP19 Powerblock fra AFAC er et batteri, der opskyder sine 19 skud lodret op i luften. Batteriet virker som et solidt lavet batteri, men det kan man også kun forvente af batteriet fra AFAC. 

 

Farver: Rød, grøn, blå og guld er de primære farver der gøres brug af i dette batteri.

 

Effekter: Består af peony, samt af crackling palm/crackling spider og guld brokade, som ser rigtig flot ud på himlen. Braget ved dette batteri er også rigtig lækre og stå og lytte til.

 

Variation: Batteriet har en god variation af de effekter, og får vekslet godt mellem dem i løbet af batteriets varighed.

 

Varighed og tempo: Batteriet har en varighed på omkring næsten 40 sekunder, taget i betragtning af at det er et batteri med 19 skud. Batteriet har et fint og roligt tempo, som også bidrager til den lange varighed.

 

Udslag på himlen: Batteriet har nogle rigtig, rigtig gode udslag og dette hjælper til, at batteriets effekter kan fylde mere på himlen end ved små udslag.

 

Vurdering/sidste ord om produktet:

Batteriet, har måske kun 19 skud, men har derimod også en god varighed. Ud fra den lange varighed får du nogle gode udslag, flotte effekter som fylder godt på himlen. Jeg synes at dette batteri er ret godt i forhold til dens pris. Jeg kunne dog godt savne nogle farver som fx lyserød eller andre farver end dem man ser mest. Men ellers er det et battier jeg kan anbefale.

Fordele

  • flotte effekter
  • gode udslag

Ulemper

  • ingen cons

Om forfatteren

Stephan Gerding

Jeg er 21 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder her hos Pyrotest.dk