Pris:

2.195,-

Skud:

400

Nem:

1922g

Importør:

Magnum Vuurverk

Årgang:

2022

Diameter:

20mm

Anmelderens tip

-Det anbefales at man antænder med siden til og strakt arm.
-Klargjort reservelunte.

Billede er på vej
3.9 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af 400sh total display show:

400sh total display show batteriet kommer fra serien I like legal fra hollandske Magnum Vuurverk. Det er konstrueret som et kombinationsbatteri med flere batterier luntet sammen og bombetterne skydes lodret op, men skyder dem samtidig også op i salvoer. Det er i sandhed et batteri, der har et tempo som er højt og gerne vil fylde himlen med en masse bombetter og effekter.

Farver: Med et batteri som 400sh total display show, så burde man tro, der var puttet for mange farver i. Men her er dog kun rart at finde mange farver som rød, grøn, blå, guld, lemon gul og sølv. Men disse farver er nok for dette batteri, for der er mange farver som bliver brugt ret meget og måske lidt mere end andre. Grøn og sølv er de farver jeg synes er mest gennemgående for dette batteri og den grønne er også flot at se på. Men alle farver supplere hinanden ganske godt i de forskellige effekter.

- Se mere infomation omkring farver på vores side om de forskellige farver via dette link her.

Effekter: Effekter er der også en del af, som kan findes her i 400sh total display show batteriet. De effekter man kan finde er blandt andet crackling, Blink , Palm, chrysanthemum, brocade og farvede opskud. Jeg synes de farvede opskud i dette batteri er vild flotte og fede, specielt, når der affyres en salvo af dem op på himlen. Det kan et eller andet synes jeg og herefter synes jeg at blink effekten også er vildt flot. Der hvor jeg synes det går lidt ned er ved Chrysanthemum og brocade. 20mm er måske ikke nok til, at give disse effekter den spredning der gør, at de kan se meget flottere ud.

- Se uddybende infomation omkring effekter her på denne side via dette link her.

Variation: Variationen er meget god i dette batteri og for hver salvo, er der ny effekt og farver. Der er også farver, som der bliver brugt til visse effekter oftere end andre i 400sh total display show batteriet. I hele batteriets varighed foregår der variationer, på den ene eller den anden måde, bortset fra tempoet, hvor det primært er hurtigere salvoer. Men synes generelt set at variationen er fornuftigt, specielt også fordi at der på 400 skud, bliver brugt tid på at variere effekter og farver.

Varighed og tempo: Varigheden i 400sh total display show batteriet ligger på omkring halvandet minut, hvilket er ret pænt. Tænker man antal skud med, så kan man måske diskutere om det er for kort tid. Men tempoet gør op for dette. Det er et forholdsvis hurtigt tempo, pga at der skydes i salvoer, som nævnt tidligere.

Udslag: Udslagene kunne godt ligne at de er lidt større end, hvad jeg har set af andre batterier med 20mm rør. Jeg synes at udslagene er pænt store for kaliberen, som 400sh total display show batteriet har. Visse effekter får lov til at sprede sig godt, mens andre effekter lader sig krympe lidt sammen, hvilket gør effekten lidt mindre pæn at se på. Bragene er heller ikke helt så høje, men høje nok. Bombetterne ville nok godt kunne stå alene, men de farvede opskud hjælper i hvert fald ift salvoerne.

Samlet vurdering: Skulle man ønske sig et fyrværkeri show, men som er pakket ind i en samlet kasse, så er 400sh total display show batteriet sagen. Med dens salvoer af bombetter fyldes himlen med effekter og farver som lyser og fylder himlen. Et hurtigt tempo, med små kort pause indimllem, hvor det stadig har en god varighed. 400sh total display show batteriet er et fornuftigt valg til nytårsaften, som kan give et frisk pust, hvis man har fyret batterier af med lavt tempo. Jeg anbefaler at man om ikke andet tager sig et kig på vores video af produktet.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Klippe

Klippe

Tilbage Pris: 498,- Skud: 48 NEM: 825,2g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 30mm Anmelderens tip Stilles  på Jævnt underlag. David Sørensen

Læs mere »
Billede er på vej

Yin & Yang

Tilbage Pris: 1699,- Skud: 450 NEM: 991 Importør: LCH Fireworks Årgang: 2021 Diameter: 13mm & 30mm Anmelderens tip Sættes rigtigt i.f.h.t. publikum da der skydes

Læs mere »
Frost

Frost

Tilbage Pris: 599,- Skud: 95 NEM: 636,5g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2019 Diameter: 20mm Anmelderens tip Tænd batteriet med strakt arm og med siden til. 

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere