Introduktion

2,5'' Apollo raketter

 Beskrivelse
Indsættes
Her

Pris:

299,-

Created with Fabric.js 5.3.0

Antal raketter:

3

Created with Fabric.js 5.3.0

Nem:

225g (75g i hver raket)

Importør:

Apollo Fyrværkeri

Årgang:

2023

Created with Fabric.js 5.3.0

Diameter:

2,5''

Farver
4/5
Effekter
4/5
Variation
3/5
Udslag
5/5

Farver

Guld, hvid, rød og blå farve kan man finde i disse 3 2,5” raketter fra Apollo. Guld er den mest fremtrædende, mens de andre farve får mest tid på himlen i den ene af de 3 raketter. Alle farver er flotte og klare at se på i alle raketterne.

Variation

Raketterne variere fint, også selvom der kun er 3 i denne pakke raketter. Man får 3 raketter, hvor den ene er med blink, og de to er med willow/Karumo. Dog har den ene en ekstra effekt med inde, som også nævnt under effekter.

Effekter

Blink, willow/kamuro og pistil er hvad jeg spotter af effekter ift disse 3 raketter. Willow/karumo effekten fungere rigtig godt i disse raketter, da de har god brændetid og daler flot ned mod jorden. I den ene raket med denne effekter, kan man også spotte pistil effekten, hvor den blinker fra midten. 

Udslag

Udslagene er rigtig gode ved alle 3 raketter, specielt i raketten, hvor blink effekten gemmer sig er den rigtig rigtig god. Blink effekten får lov til få en super god spredning og fylder himlen med en masse blinkende stjerner.

Billede er på vej

Anmelderens tip

Affyres fra en raketholder
antænd raktterne med strakt arm og med siden til.

Samlet vurdering

3 stks raketter der med sine 2,5” både levere flotte farver og effektern, samt virkelig gode udslag. Raktten med blink effekten og dennes udslag skal i hvert fald opleves. Kan man godt lide en god willow/Karumo effekter, så finder man dem også her, samt en god pistil effekt. Er man til raketter der er fully loaded, så er disse et godt bud.

Billede er på vej

Alfa

Introduktion Alfa Er man til et batteri med en knasende crackling og brocade effekt med blinkende stjerner, så bør man overveje Alfa batteriet. Batteriet indholder

Læs mere »
Billede er på vej

Extreme Starburst 288’s

Tilbage Pris: 3.795,- Skud: 288 Nem: 3658g Importør: Broekhoff Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Det anbefales at antændes i strakt arm og med

Læs mere »
Billede er på vej

1,5” Apollo Raketter

Introduktion 1,5” Apollo Raketter 1,5” raketterne fra Apollo Fyrværkeri, ligner en rival til den populære raketpakke Himmelbjerget fra Harald Nyborg. Du får i denne pakke

Læs mere »

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere