Introduktion

1,5'' Apollo Raketter

1,5” raketterne fra Apollo Fyrværkeri, ligner en rival til den populære raketpakke Himmelbjerget fra Harald Nyborg. Du får i denne pakke raketter 10 stks, hvor de indeholder forskellige farver og effekter.

Pris:

100,-

Created with Fabric.js 5.3.0

Antal raketter:

10

Created with Fabric.js 5.3.0

Nem:

236g (23,6g i hver raket)

Importør:

Apollo Fyrværkeri

Årgang:

2023

Created with Fabric.js 5.3.0

Diameter:

1,5''

Farver
4/5
Effekter
4/5
Variation
3.5/5
Udslag
3.5/5

Farver

Grøn, rød, blå, hvid og lilla er hvad man kan finde af farver i disse 1,5” raketter. Alle farver fremstår klare på himlen og de er virkelig flotte at se på, og det ville have været det samme om der var blink effekt eller ej. Hvid er den farve som er mest gennemgående i raketterne, hvorefter de andre bliver varieret bedre med i raketterne.

Variation

Raketterne har forskellige farvesammensætninger i de forskellige raketter. Dog så er det samme effekt og farver i par, men på trods af dette, så er det stadig en fin variation af have

Effekter

Effekter der er mest gennemgående i disse 1,5” raketter fra Apollo er blink og peony/buket. Alle raketterne bruger disse effekter og selve blink effekten har en god hængetid. Blink effekten er en effekt som er en ret flot effekt, specielt, hvis man bruger flere farver ift den. Peony/buket effekten følger ofte med, når man bruger blink effekt.

Udslag

Udslagene i raketterne er ret gode og giver god spredning på effekterne. Dog er der ved nogle af raketterne, knap så gode udslag, men overordnet set så bliver man budt på gode udslag. Så leder man efter raketter med gode udslag, så er disse et godt bud. 

Billede er på vej

Anmelderens tip

Brug altid en raketholder, når du affyre raketter.
Antænd fyrværkeri med strakt arm og med siden til. Dette gøre det nemmere at komme væk, hvis der skulle ske fejl ved antædning.

Samlet vurdering

1,5” raketterne fra Apollo er nogle solide raketter, med farver og effekter, som jeg synes kan slå Himmelbjerget raketpakke fra Haraldnyborg. Så koster de heller ikke meget mere end 100 kroner. Skulle man have nogle raketter, så vil jeg anbefale disse. Mest pga at de indeholder blink effekt, men også pga deres udslag.

Billede er på vej

Fræk fætter

Introduktion Fræk fætter Fræk fætter er et batteri, hvor du får en semi tempofyldt finale og med et flot farve variation i løbet af batteriet.

Læs mere »
Billede er på vej

Delta

Introduktion Delta Er man til et batteri, hvor cracklingen knaser og samtidig også har lidt farver, så er Delta batteriet et godt batteri. Batteriet indholder

Læs mere »
Billede er på vej

Alfa

Introduktion Alfa Er man til et batteri med en knasende crackling og brocade effekt med blinkende stjerner, så bør man overveje Alfa batteriet. Batteriet indholder

Læs mere »

Stephan Gerding

Jeg er 23 år og fra Aarhus. Jeg er Fyrværkerianmelder ansvarlig her hos Pyrotest.dk

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere