Pris:

1.098,-

Skud:

60

Nem:

2000g

Importør:

Magnum Vuurverk

Årgang:

2022

Diameter:

30mm

Anmelderens tip

-Anbefales at man antænder batteriet i strakt arm og siden til.
-Klargjort reservelunte.

Billede er på vej
4.2 / 5 Reviewer
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Summary

Introduktion af 1.2 Sizzling stars:

1.2 Sizzling stars er et kombinationsbatteri og tilhører serien, som hedder I like legal fra Magnum Vuurverk. Batteriet er konstrueret således, at det skyder sine bombetter lodret op og der følger haler med ift bombetterne. Det er et batteri med lidt fart over feltet og gøre sig godt ift at være farverigt.

Farver: De farver der er at finde i 1.2 Sizzling stars er rød, grøn, blå, guld og sølv. Jeg synes at alle farverne får lov at have sin plads i batteriet og deres effekt, som de specifikt bliver brugt sammen med. Blå og grøn er dog alligevel dem, der bliver brugt mest og dermed også gennemgående sammen med guld og sølv, som er de bærende farver. Grøn og rød er de farver, man klarest ser og sammen med de andre farver har man en pæn farverpalette.

- Se mere infomation omkring farver på vores side om de forskellige farver via dette link her.

Effekter: I 1.2 Sizzling stars er der spækket med forskellige effekter. Der er både chrysanthemum, blink, crackling, palme, brocade, ghost, peony, crackling mine og opskydende haler, som er samlet i et og samme batteri. Crackling og palme effekten er også sat sammen, så man har crackling palme, hvilket jeg ser rigtig flot ud og giver lidt til det almindelig crackling. Ghost og blink effekten synes jeg også er mega flotte og se på, men ville gerne have mere ghost effekt. De andre effekter gør det også super godt, men det er lige disse effekter, som nævnt, der gør det ekstra godt. Er man til mange forskellige effekter, eller man kan lide en af de specifikke effekter, så er 1.2 Sizzling stars er godt bud på et batteri, til kl 0.00.

- Se uddybende infomation omkring effekter her på denne side via dette link her.

Variation: Variationen kunne være i top ift 1.2 Sizzling stars og hvis der blev skiftet lidt mere ift de forskellige effekter, som batteriet er ladet med. Jeg synes at der i første halvdel kun bruges samme effekter, men hvor farverne variere. I sidste del af batteriet, ser vi de forskellige effekter variere og farverne også variere mere og mere. Jeg synes dog stadig, at man på trods af opdelingen af effekternes brug, har et batteri som variere meget godt. Dog kan det også være bygget således, for at gøre variationener bedre, når vi kommer til den sidste halvdel.

Varighed og tempo: Batteriet står til at skulle have en varighed på omkring 55 sekunder og det lever det meget godt op til. Dette på trods af at tempoet er ret hurtigt, men også hvor det har sekvenser, hvor der er skruet ned for tempoet mod slutningen. Det der gør at tempoet kan føles hurgtigt, er at der skydes 3-4 bombetter op med kort tid imellem. Senere hen begynder der komme lidt længere pause, mellem de forskellige opskud af 3-4 bombetter.

Udslag: Der er slet ikke sparet ift udsalgene i 1.2 Sizzling stars, for disse bombetter giver super gode udslag på himlen. De får effekterne til at fylde rigtig meget, mere end hvad jeg har set fra andre batterier. I videoen kan man fx se at nogle af bombetterne, hvor det er blå peony, at de spreder sig rigtig, rigtig godt ud. Det viser hvorfor at batteriet score højt ift udslag. Bragene fortæller også at vi er oppe på de 30mm rør og derved at udslagene bør vores store. Jeg synes at bombetterne sagtens ville kunne stå alene uden fx at der var opskydene haler, nu hvor udslagene gør at effekterne spreder sig så meget.

Samlet vurdering: Vil man have et batteri, der ikke ligger oppe i den dyre ende, men som stadig performer ift andre kombinationsbatterier, så skal man kigge mod 1.2 Sizzling stars. Med sine farver og mange effekter, er der lagt op til et festfyrværkeri fra et batteri alene. Det kan sagtens bruges som start, fyld eller som finalen på en god aften. 1.2 Sizzling stars har også ret så store udslag, som gør at mange effekter fylder meget mere på himlen. Jeg vil næsten sige at den har nok de største udslag, men der vover jeg mig ikke ud. Men et lækkert batteri, det synes jeg i hvert fald det er.
Farver
Effekter
Variation
Varighed
Tempo
Udslag
Billede er på vej

Isbjerg

Tilbage Pris: 349,- Skud: 30 NEM: 366g Importør: LCH Fireworks Årgang: 2021 Diameter: 25 Anmelderens tip Stilles på jævnt underlag for at forebygge at batteriet

Læs mere »
Billede er på vej

Kingstown Hangover

Tilbage Pris: 1.499,- Skud: 100 Nem: 1950g Importør: Magnum Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Anbefales at antændes i strakt arm og med siden

Læs mere »
Billede er på vej

Extreme Starburst 288’s

Tilbage Pris: 3.795,- Skud: 288 Nem: 3658g Importør: Broekhoff Vuurverk Årgang: 2022 Diameter: 30mm Anmelderens tip Det anbefales at antændes i strakt arm og med

Læs mere »
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 5
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Dette website, bruger cookies. Ved fortsat brug af sitet, accepterer du vores cookies.  Læs mere